Eiwitrijke maaltijden

Heb jij weinig tijd om gezonde maaltijden op tafel te zetten? Duik jij na een lange werkdag het liefst lekker de sportschool in zonder je zorgen te hoeven maken om de boodschappen? Eet jij graag veel eiwitten op een dag en ook in de maaltijden die je eet? Dan is het bestellen van kant en klare gezonde en eiwitrijke maaltijden misschien wat voor jou. Er zijn een aantal webshops waar je deze maaltijden kunt bestellen. In deze webwinkels kun je de verschillende maaltijden al bekijken en zie je ook de macro’s van de maaltijden (de eiwitten, koolhydraten en vetten). Handig voor als je dit bij wilt houden in een voedingsschema. In deze blog lees je meer over de webwinkels waar je kant en klare maaltijden kan bestellen.

Doormeal

Een van de meest bekende webshops waar je maaltijden kan bestellen is Doormeal. Doormeal is opgezet door Hannah Vreugdenhil en bezorgt het eten door heel Nederland. Woon je in de regio Amsterdam en bestel je de maaltijd voor 16.00? Dan krijg je dezelfde avond jouw maaltijd thuisbezorgd. In andere regio’s in Nederland moet je voor 10.00 een bestelling plaatsen om hem dezelfde dag thuisbezorgd te krijgen. Vanaf 2 maaltijden wordt er thuisbezorgd en betaal je 4,95 verzendkosten. Bestel je 7 maaltijden of meer? Dan betaal je geen bezorgkosten. Je kan kiezen uit verschillende maaltijden. Zo kan je kiezen voor een kleine maaltijd (s), een iets grotere (m) of een grote maaltijd (l). Ook kan je kiezen uit een maaltijd met vis, vlees, gevogelte of vegetarisch. Op de site zie je de ingrediënten, allergenen en de calorieën, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels die de maaltijd bevat.

Maaltijden op de Body en Fit shop

Op Body en Fit shop kan je zogenaamde clean meals of smart meals bestellen. Dat zijn eiwitrijke gezonde maaltijden met een complexe koolhydraatbron en een ruime hoeveelheid verse groenten. Er zijn verschillende varianten beschikbaar van deze maaltijd. Je kan complete maaltijden bestellen maar ook scrambled eiwitten, eiwitrijke pizza’s, soepen en eiwitrijke pannenkoeken. Er zijn ook maaltijden verkrijgbaar met minder calorieën, ideaal voor als je wilt afvallen of lichter wilt eten na een cheatday. De complete maaltijden zijn alleen verkrijgbaar met vlees of vis. Eet je vegetarisch of veganistisch? Dan kan je dus geen gebruik maken van deze maaltijdservice.

XXL nutrition

Op de website van XXL nutrition vind je kant en klare maaltijden die je online kan bestellen. Deze maaltijden heten Muscle Meats. De maaltijden zijn erg eiwitrijk en bevatten wel 42 gram eiwitten per maaltijd. De maaltijden hoeven niet in de koeling bewaard te worden, je kan ze dus ook makkelijk onderweg eten. De maaltijden die je kan bestellen zijn pasta bolognese en sweet potato chicken. Ook vind je op XXL nutrition verschillende soorten eiwitrijke ontbijtjes en desserts.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *